HOŞGELDİNİZ

28 Ocak 2016 Perşembe

GLİSS MİLLİON GLOSS!

Tüm güzel yürekli insanlara merhaba,
Saçlarımın sağlıklı,parlak görünmesi benim hep istediğim birşey.Bu yüzden argan yağını çok kullanıyorum.Özellikle saçlarımı boyadıktan sonra yıkarım ardından kuruyunca hemen argan yağını sürer bir süre bekletip tekrar yıkarım.Sanırım bu saç konusunda ben biraz takıntılıyım ya... Ama sonuçtan memnunum. Yeni boyanmış ve üstelik bakımlı parlak saçlara sahip oluyorum. Bu şampuanı sanırım neredeyse denemeyen kalmadı.GLİSS MİLLİON GLOSS!

 Ben yazmakta biraz geciktim sanırım. Gliss kırmızı serisi (boyalı ve röfleli saçlar) olanından memnundum. Ona güvenerek aldım denemekten bir zarar gelmezdi nasılsa. Bendeki etkileri şu şekilde;
Kokusu oldukça güzel.Beklentim çok yüksek değildi bu şampuandan. Saçlarımda aman aman bir ışıltı,parlaklık yapmadı.Diğer şampuanlardan fazla bir özelliği yok.Sadece saçlarımı olduğundan biraz daha yumuşattı o kadar. Kullananlardan bazıları saçlarını çabuk yağlandırdığını söylemiş.Bende yağlandırma yapmadı. Ne varsa eskide... Gliss kullanacak olursam tekrar kesinlikle kırmızı(boyalı ve röfleli saçlar) olanı kullanırım.Bu şampuana benim yorumlarım bu kadar.Argan yağına devam.Kullananlar sizlerde ne gibi etkileri oldu? Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Hoşcakalın!

Sadece bir tık :

4 yorum:

  1. Ben henüz kullanmadim alacaktim ama kararsiz kaldim. Benim saçim normalde de yaglidir. Diger yorumlari da bekleyecegim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim alirsan memnun kalirsin.Araştirin tabii :)

      Sil
  2. İşte benim şampuanım :) bende Gliss kırmızı seriyi kullanıyorum ki kokuları tek kelime mohhhteeeşem :D

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
  3. Kırmızı seri kesinlikle çok iyi :))

    YanıtlaSil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar