HOŞGELDİNİZ

15 Şubat 2017 Çarşamba

Rival de Loop Aktif Kömür Peeling Jeli

Herkese merhabalar,
Biliyorsunuz sağlıklı ve temiz bir cildiniz yoksa yaptığımız makyajlar da çok hoş durmuyor.Peeling bu konuda benim için büyük önem taşıyor.Cildi ölü derilerden,siyah noktalardan arındırmazsak kullanmış olduğumuz ürünler ciltte güzel durmuyor.Çoğu kişi'nin problemi fondöten sürdükten sonra kullanılan fondöten'in ciltte pütür pütür durması,cildin pul pul dökülmesi.Nemlendirici kullandığınız halde bu sorunu yaşıyorsanız mutlaka peeling yapmanızı öneriyorum.Peki benim gibi hassas cilde sahip olanlar ne yapmalı?Peelingler cildi güzel yaparken aynı zaman da derinizi inceltebiliyor.Hassas ciltler lütfen dikkat etsinler.Seçtikleri peelingler cilt tiplerine  mümkün olduğu kadar uygun olsun.Benim cildim de hassas ve sizlere bir peeling önermek istiyorum.Rival de Loop Aktif Kömür Peeling Jeli!

Aslında ben kömür maskesi ararken tanıştım bu ürünle ve denemek istedim.Bu ürünü Rossmannlar da bulabilirsiniz.Ürün çok akışkan,cıvık bir yapıya sahip.
evmediğim tek yanı kapağının zor açılması oldu benim için.Neden zor açıyorum hiç anlamış değilim :) Hatta ilk açtığımda ürün akışkan olduğundan bir miktar yere dökülmüştü.Ama olsundu! :) Ben bu marka'nın yüz temizleme jelini de çok seviyorum.Onun da yazısısını blogumda bulabilirsiniz.Neyse konumuza dönelim..
Rival de Loop Aktif Kömür Peeling Jeli her cilt tipine uygun arkadaşlar.Cildi yumuşak temizleme maddeleriyle temizliyor.(Bu yüzden hassas ciltlere öneriyorum)
Ürünün vaadleri arasında cildi ferahlattığı ve narince temizlediği söyleniyor.Bence yerine de getiriyor.İçeriğinde kayısı ekstresi ve bitkisel gliserin bulunduruyor.Bu da cildi canlandırıyor.Ürünü bir miktar elinize aldığınızda görüntüsü normal olarak siyah.Fakat ciltte dağıtınca tabaka gibi durmuyor,grileşiyor.Ben peeling olarak şimdilik bu ürünü kullanıyorum.Tek sevmediğim yeri kapak kısmı :) Cildi arındırmasını,temizlemesini çok sevdim.Açıldıktan 12 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor.12 ay zaten kalmasına ben imkan vermiyorum.Ürünümüz 75 ml.
Haftada 1-2 kez az bir miktar avuç içine sıkılır ve ılık suyla yumuşatılır göz bölgesi hariç  ıslak cilde sürülür ve parmak uçlarıyla narince masaj uygulanır.Ardından ılık suyla iyice durulanır.Ben ürünü bir miktar avcuma aldıktan sonra ılık suyla yumuşatmadan direkt suyla nemlendirdiğim(yıkadığım) cildime uyguluyorum.Bir de dikkat edilmesi gereken şey bu üründe boyama yapabileceği..Bu yüzden tekstille doğrudan temas edilmemesi söyleniyor.(Böyle bir problemle karşılaşmadım)
Aranızda bu ürünü kullananlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.Benim düşüncelerim bu ürün hakkında iyi yönde...Sizler hangi peelingleri kullanıyorsunuz yorum bırakırsanız sevinirim.HOŞÇAKALIN!

Sadece bir tık :

7 yorum:

  1. hassas ciltli biri olarak not aldım bu ürünü :)

    YanıtlaSil
  2. Bu peeling limitli seriden çıktığı için sanırım bu hafta almaya niyetlendim ama Rossmann'da bulamadım. Memnun kalmana sevindim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın çoğu kişi bulamamış :( Çok teşekkürler <3

      Sil
  3. Bu tarz peelingleri yapmayı çok seviyorum ben de canım :) Aynı cilt tipine sahip olduğumuzdan ürün dikkatimi çekti, bulduğumda alıcam :) Çok teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu almadan önce ben kahve ile yapıyordum peeling işini onu da deneyebilirsin kuzum :) Ben teşekkür ederim <3

      Sil
  4. benimde merak ettiğim bir üründü , paylaşım için teşekkürler .

    YanıtlaSil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar