HOŞGELDİNİZ

15 Şubat 2017 Çarşamba

ELSEVE COLOR-VIVE(Renk Koruyucu Sıvı Saç Kremi)

Merhaba kızlar,

Artık beni tanıyanlar bilirler sıvı saç kremlerini çok sevdiğimi.Daha önce de farklı markaların sıvı saç kremlerini blogum da yazmıştım.Bu defa konuğum Elseve Renk Koruyucu Sıvı Saç Kremi!
Sıvı saç kremleri özellikle duş sonrası saçlarını zor tarayanlar için mükemmeller.Ben hem kolay tarama hem de vermiş olduğu yumuşaklık bakımından seviyorum.Bazı sıvı saç kremleri'nin saçı beslediğini düşünüyorum.Duşta çok fazla saç kremi kullanmayı sevmiyorum.Saç ürünlerinde sürekli olarak yeni ürünler denemeyi seviyorum.Sıvı saç kremlerinin bazıları o kadar güzel kokuyorlar ki saçta kokusunu bırakınca benim için çok daha iyi oluyor.Bu ürünümüzün kokusu normal fakat saçta kalmıyor.Elseve Color-Vive durulanmayan sıvı saç kremi'ni belki ilk defa bir sıvı saç kremi kullanmış olsaydım beğenirdim.Fakat ben çok fazla beğenemedim ve diğer kullandığım sıvı saç kremleriyle karşılaştırdığımda bir artısını göremiyorum.Benim favorim Urban Care ! Anında kolay tarama ve saç rengi'nin ömrünü uzatma vaadleri veriyor.Kolay tarama idare eder şekilde.Saç rengini koruduğu kısmına pek katılmıyorum.Şunu belirtmek istiyorum ben bu tarz ürünleri sadece duş sonrası kullanmıyorum.Günlük olarak saçlarımı taradığım da veya daha yumuşak saçlar istediğim ihtiyaç anlarımda da kullanıyorum.

Gelelim ürünün kendi açıklamasına;
Saçı ağırlaştırmadan kolay taranmasını sağlamak ve kusursuzlaştırmak için;boyalı saçlara günlük kullanımda durulanmayan,etkili,hızlı ve hafif bir bakım uygulamak gerekir.Loreal laboratuarları Elseve Color-Vive durulanmayan sıvı saç kremini yarattı.Besleyici UV filtreleri ve ışık yansıtıcı sisitemi ile zenginleştirilmiş formülü saçı besler,saç renginizi dış etkenlere karşı koruyarak kusursuzlaştırır.Ultra ince ve mikro dağılabilen formülü kalıntı bırakmadan,anında saçın dokusuna nüfuz eder.Eveet,açıklamalar bu şekilde.Saçı ağırlaştırmıyor doğru onun dışında kolay tarama sağlıyor fakat çok daha iyilerini gördüm.Tekrar alır mıyım? Almam.Şu an kullanmış olduğum başka bir sıvı saç kremi var zaten.Bakalım ondaki yorumlarım ne şekilde olacak.Yanlış hatırlamıyorsam 13 tl gibi bir fiyata aldım ben bu sıvı saç kremini...Bana göre değildin üzgünüm 😊 Önümüzde ki kremlere bakalım.Sizlerin önerilerini de bekliyorum.HOŞÇAKALIN! 

Sadece bir tık :

8 yorum:

  1. ben nedense sıvı saç kremlerini sevemedim , banyo sonrası saç yağı kullanmayı daha çok seviyorum... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç yağlarını bende seviyorum.Tesekkürler :)

      Sil
  2. Saçlarım ince olduğundan dolayı sıvı saç kremleri daha çok elektriklenmeye neden oluyor maalesef :( Mükemmel bir yazı olmuş canım, öpüyorum çok <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ince telli ve boyalı olduğu için bu tarz ürünleri kullanmayı seviyorum elektriklenme yapmadı bende. Çok teşekkür ederim canım benim bende seni çok çok öpüyorum <3 :)

      Sil
  3. ben de şampuanını kullanmıştım ve saçlarımda aşırı bir kepeklenmeye neden olduğundan beğenmemiştim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu not alıyorum.Umarım tekrar aynı problemle karşılaşmazsın :(

      Sil
  4. Almamak gerekiyor demek ki teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok daha iyileri var :) ben teşekkür ederim.

      Sil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar