HOŞGELDİNİZ

14 Mayıs 2017 Pazar

ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVİLİM !

Herkese merhaba,
Bu defa sizlere yazacağım bir ürün veya fikir değil.Bu yazıyı yazmayı zaten çok istiyordum.Kısmet bugüne imiş..Sizlere bahsedeceğim şey bir melek..Evet evet!Bir melek.Benim meleğim!
Beni tanıyanlar tahmin etmişlerdir.Tanımayanlar ise bu neyden,kimden bahsediyor dediğinizi duyar gibiyim..Annem'den bahsediyorum.


Sen bu satırları okurken kesin duygulanacaksın,sakın ağlama unutma bu beni üzer şimdi benim için okurken yüzünde hep gülümseme olsun..

Malum bugün anneler günü...Aslinda bana hergün anneler günü..Fakat biraz özel olması için bu yazıyı bugüne erteledim.Yazılacak o kadar çok şey var ki..O kadar güzelliğin var ki anneciğim nereden başlasam bilemiyorum.Herkesin annesi özel elbette..Fakat bizim annemle birbirimize olan düşkünlüğümüz dillerde...Hep korkarım nazar değecek.Ama hangi güç,hangi göz bu kuvvetli sevgiyi yıkmaya yeter ki...Biraz annemden bahsedeyim.
Annem daha evlenmeden hep bir kızı'nın olmasını ve o ne isterse yapacağının hayallerini kurarmış.Babamla severek evlenmişler.İlk çocukları yani ben olmuşum.Çocukluğumdan bu yana annem'in bize (kardeşim ve bana) düşkünlüğü hep devam etti.Sokakta oyun oynardık,yemek az yiyoruz diye elinde tabak peşimizde dolanırdı :)
Çoğu insana tuhaf gelse de iyiki yapmışsın iyiki bizi sen yetiştirmişsin anneciğim.Ben annem'in bana 1 gün olsun öyle kızdığını görmedim.Annem biraz sakin bir kadındır.Lise yıllarımda (hırçın zamanlarım) şuan ki gibi düşünemezdim.İnsan'ın yaşı ilerledikçe tabi düşünceleri daha da olgunlaşıyor.Okuldan gelirdim suyumu bile kalkıp almazdım.Bilgisayar başına oturur,saatlerce takılırdım.Annem o zamanlar çalışmıyordu...Yemeğimi bile odama getirirdi..Suyumu ayağıma kadar getirirdi...Annem çok titiz ve çok güzel yemekler yapar.Herkeste bunu söylerdi..Sevil bugün bunu yapsan da yesek,şunu yapdan da yesek...Helali hoş olsun.Adın gibi hep SEVİL'din meleğim!
Hizmet etmekten birgün olsun söylenmezdi çok severdi...
Ben tabi o zamanlar çok anlamazdım,düşünemezdim bunları...Gel zaman git zaman...Bizler büyüdük.Annemle aramızda değişen tek şey benim birşeyleri görmem ve ona daha sıkı bağlanmam oldu...
Şimdi ben bir iç ceksem o deli oluyor o iç cekse ben deli oluyorum.(Birbirimize çok deli aşığız ) :)
Birbirimizin üzülmesine asla dayanamıyoruz..
Annem çokta güçlü bir kadın..Yani benim gözüm de öyle..Senin kadar güçlü olmayı isterdim meleğim.Tabi bizi böyle görüp çekemeyen,kıskananlar olmadı mı?Ohoooo...
Annem bekarken nasıl bir hayal kurup,dua ettiysen ben doğar doğmaz Rabbim senin isteklerini kalbime yerleştirmiş sanki..Senin sevgini vermiş bana..Umarım benden memnunsundur.Ne yapsam hakkını ödeyemem.Bu arada annemden hiçbirşeyimi de saklamam.Yeri gelir bir arkadaş yeri gelir tam bir anne olur benim meleğim.Aklınıza gelebilecek herşeyi rahatlıkla konuşabilirim kendisiyle..Üzüntümüzü de,mutluluğumuzu da hep birlikte yaşarız.Beni en iyi ANNEM tanır.
Şimdi mi? Annem çalışmaya başladı..4 sene kadar oluyor.Bak kızın kocaman bir kız oldu annem! Suyunu ayağına getirdiğin kızın yemekleri hazır senin işten dönüşünü dört gözle bekliyor.Şimdi annem yorulmasın diye ben ona hizmet ediyorum.Ben suyunu,kahvesini,çayını götürüyorum  ayağına..O ayaklarının altında cenneti saklayan ANNEM!
Bana birgün olsun şunu yap bunu yap demedin..İyiki öyle yapmışsın annem..Benim senden gördüklerim bana öyle yetmiş ki...
Şimdi sana ne kadar hizmet etsem ne yapsam bana az gelir..Pamuğum benim,gülen yüzüm!Seni ne kadar sevdiğimi tam olarak anlatamam ki..Hergün zaten görüyorsun.Bu anlatılmaz birşey..Sana layık bir evlat olabiliyorsam ne mutlu bana..Şimdi benim hayalimde de bir kız çocuğu var..Kendime edindiğim anne modeli ise sensin ANNECİĞİM..Umarım ben de Rabbim bana bir kız evlat verirse senin bana davrandığın gibi davranacağım.Belki uzun yıllar sonra bu yazıyı okuyacak anneannesi :)
Gelecekteki çocuklarima not; Anneanneniz harika bir kadın.Çok güçlü!Bu yazdıklarım ne ki..Anlatılmaz yaşanılacak bir kadın!Yaşayacaksınız inşaAllah.Sen mükemmel birisin ANNEM!
Evet bugün ANNELER GÜNÜ! Başta SEVİL'im olmak üzere tüm annelerin gününü kutluyor ellerinden öpüyorum.. Annelerinizin degerini,kıymetini bilin..İnanın üzülecek diye aklım çıkıyor.Bunları yazarken zor duruyorun gidip öpmek için. Hadi gelin yazım bitsin hepimiz annelerimize bir kez daha sıkıca sarılalım..
Çayı'da hiç sevmezdim sen sevdirdin meleğim bana..Şimdi bir çay koyayım da güzel bir sohbet edelim diyorum. Meğer ne de güzelmiş.Sen olunca ne de lezzetliymiş o çay annem. Anne-kız kahvelerimiz de meşhurdur :) Bir kahve yapayım da seni severek yudumlayım kahvemi..
SENİ ÇOK SEVİYORUM!
DÜNYADA Kİ EN BÜYÜK MUTLULUK KAYNAĞIM.
EN DEĞERLİM..
HER DERDIMDE YANIMDA OLAN GÜÇLÜ KADIN!
DEFALARCA SÖYLEYİPTE BENİ HAYATA BAĞLAYAN KELİMEM.  ANNEM ! GÜNÜN KUTLU OLSUN!
   Bir MAŞAALLAHINIZI ALIRIZ.. <3

Sadece bir tık :

9 yorum:

  1. Deeptone tanıtmış sizi.Ben de bir tanışayım dedim.Gelmişken yazınızın sonuna maşallah diyeyim o zaman.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Deeptone! Hoşgeldiniz :) Çok teşekkurler <3

      Sil
  2. baksana son yazıma amaa :)

    YanıtlaSil
  3. Meraba :)deep ten geldim.Bizde asiri düskünz ya.Öyle böyle degil.sende kendimk gördum :)Allah bozmasin insallah canm 💕😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) hoşgeldin..Amin çok teşekkurler hepimizi bozmasın Rabbim insaAllah <3

      Sil
  4. Ne güzel xazmiddin. Masallah Allah bozmasin mutlulugunuzu.

    YanıtlaSil
  5. Büyük Blog Takibi Etkinliğinden geliyorum. Blogunuz çok güzel takipteyim sizlerde benim blogumu takip ederseniz sevinirim. https://www.cihan7.com İyi bloglar.

    YanıtlaSil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar