HOŞGELDİNİZ

3 Nisan 2017 Pazartesi

NEUTROGENA HYDRO BOOST JEL TEMIZLEYICI!

Merhaba kızlar,
Güzel bir cilt için cildimizi temiz tutmak şart! Cilt bakımının ilk adımı olan temizleme için hepimiz çeşitli ürünler kullandık,denedik.Şimdi ki kullanmış olduğum temizleyiciden o kadar memnun kaldım ki..Sizlerle paylaşmak istiyorum.Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici..!

Aynı marka'nın ayni serisi'nin jel nemlendiricisini de kullandım bir önce ki yazımda okuyabilirsiniz.Genel olarak Neutrogena'nın bu serisi'nden memnun kaldım.Fakat bu temizleyicisi sanırım benim vazgeçilmez cilt temizleme ürünüm oldu..Ben köpürmeyen cilt temizleyicilerini çok fazla sevemiyorum.Sanki cildimi yeteri kadar temizlemiyorlar gibi geliyor.Bu ürünün köpürmesi çok yerinde,çok fazla köpürmüyor fakat benim için yeterli..Cildimi çok güzel temizliyor.Cildim kuru ve asla cildimi germiyor özellikle bir temizleyici de aradığım en önemli 2 nci özellik de cildi kurutup germemesi!Hafif yapılı,çok yoğun olmayan bir jel temizleyici...
Neutrogena Hydro Boost Jel Temizleyici cildin nemini artırmayı,ferahlatmayı,yumuşak bir cilt sağlamayı vaad ediyor.Bence vaadlerini yerine de getiriyor.Hassas ciltler için de uygun bir ürün.200 ml ve bayağı gidiyor.
Ürünün açıklaması;Yenilikçi hafif jel olan Hydro Boost jel temizleyici,su ile aktif hale gelir.Köpüğüyle,cildi kir,yağ ve makyajdan arındırırken,ciltte herhangi bir kalıntı bırakmaz ve cildin susuzluğunu giderir. Neutrogena'nın temizleme teknolojisi,nemlendirme ajanı ve ciltte doğal olarak bulunan Hyaluronik Asit kombinasyonuyla cilt bariyerinin korunmasına,nemin artmasına ve nemin ciltte hapsedilmesine yardımcı olur.Her kullanımdan sonra cilt temizlenir,rahatlar ve yumuşacık olur.
Eveet kızlar,susuz ve kuru cildime gerçekten iyi gelen bir ürün oldu kendisi...Son olarak şunu söylemeden geçemeyeceğim kokusuna aşık oldum.O ne tatlı bir kokudur öyle ba-yil-dim!
Sizler hangi temizleyicileri kullanıyorsunuz?Yorum bırakırsanız çok sevinirim. HOŞÇAKALIN!

Sadece bir tık :

7 yorum:

  1. benim akneli cildime iyi gelmez kesin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,akne artirabilir belki ama denemek lazım işte...

      Sil
  2. Elime alıp alıp bıraktığım bir temizleyici jel canımm yorumlarından sonra bu sefer alacağım :)) Mutlulukla kullan bebeğim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalırsın..Teşekkürler canım

      Sil
  3. Köpüren bir ürün olması benim için artı bir özellik banada köpürmeyen ürünler temizlik hissi vermiyor :)

    YanıtlaSil
  4. Büyük Blog Takibi Etkinliğinden geliyorum. Blogunuz çok güzel takipteyim sizlerde benim blogumu takip ederseniz sevinirim. https://www.cihan7.com İyi bloglar.

    YanıtlaSil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar