HOŞGELDİNİZ

4 Mart 2017 Cumartesi

RESTOREX SAĞLIKLI UZAMA ETKİLİ ONARICI BAKIM (ARGAN YAĞ TERAPİSİ)

Herkese merhaba,
Bir süredir saç bakım yağlarına fena sardım.Bir kaç saç bakım yağı aldım.Fakat bu yağ bana Restorex tarafından denemem için gönderildi.

Ve inanılmaz memnun kaldım.Bu saç bakım yağı'nı bir çok şekilde kullanabiliyorsunuz.Ben hangi şekillerde kullandığımı sizlere yazıyım.
-Duştan önce tüm saça uyguladım.(Diplerden uçlara) Bu şekilde yarım saat kadar beklettim ve duşta saçlarımı yıkadım.
-İhtiyaç anlarım da (saç ve saç uçlarımı çok kuru hissettiğim anlar da az bir miktar elime alıp uyguladım.
-Ürün ısıl işlemlere karşı koruduğu için saçlarımı bazen maşalamadan önce yine çok hafif şekilde uyguladım.
Kokusu benim hoşuma gidiyor bilmiyorum belki sizlerin gitmeye de bilir.Ama bence rahatsız edici bir kokusu yok.Saçları onarıyor mu? Saçları bence çok güzel nemlendiriyor, kırıklara ve saç kuruluğuna iyi geldiğini düşünüyorum.Ben bu ürünü uyguladıktan sonra saçlarımda ki etkisini çok seviyorum.Yumuşacık yapıyor.Ürün oldukça yoğun.Ürünü ilk geldiğinde inceledim ve bu 1 haftaya kadar biter kullanmaya başlayım dedim.İnanın öyle küçük durduğuna bakmayın yoğun bir yağ olduğundan az birşey almanız yeterli geliyor ve kolay kolay bitmiyor.Dikkatimi çeken diğer bir yanı ise saçta ağırlık yapmıyor aktarlardan aldığımız coğu yağlar gibi saça yağlı bir görüntü vermiyor (tabii çok fazla da sürmeyin,yeteri kadar)
Benim saçlarım bildiğiniz üzere boyalı..Saçlarım benim bu ürünü resmen emiyor bu da ayrı güzel bir yanı benim için.Yanılmıyorsam 9-10 tl gibi bir fiyatı var.Bu fiyata böyle güzel yağ bence denemeye değer diye düşünüyorum.Üstelik paraben içermiyor.Ürün 100ml.Saçlara güzel bir parlaklık veriyor.Islak veya nemli saçta kullanılıyor.Kuru saçta ise saça ekstra ışıltı vermek için kullanılabilir.Restorex'in her saç ürünün de olduğu gibi sarmaşık özü içeriyor.Ve Argan yağı bulunmakta.Saçların daha sağlıklı uzamasını destekliyor.Evet bu ürün hakkında ki benim düşüncelerim bu yönde..Sizler hangi bakım yağlarını kullanıyorsunuz veya bu yağı kullananlar memnun musunuz? Aşagıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.Hepinize sağlıklı uzayan saçlar diliyorum.
HOŞÇAKALIN!

Sadece bir tık :

11 yorum:

  1. yaza doğru almak için not ettim bu ürünü. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Fiyatına göre çok güzel bir ürünmüş. Aklımda olsun. Bende düzleştirici yapıyorum sürekli ihtiyacım vardı böyle bir yağa :)

    YanıtlaSil
  3. Evet canım fiyatı çok iyi mutlaka bak.Umarım memnun kalırsın :)

    YanıtlaSil
  4. Ah bu saçlar benimkiler çok yavaş uzuyor bir süredir Hindistan cevizi yağını geceden sürüp bekletiyorum ve sabah yıkıyorum farkını görmeye başladım hem yumuşacık oluyor hemde uzamaya başladı sanki 😊 Bende bloğuma beklerim sevgiler 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hindistan cevizi yağı gerçekten iyi saç için bir süre ben de kullanmıştım.Makyaj çıkarmakta da başarılı bilginize :) Hemen ziyaret edeceğim ��

      Sil
  5. blogunuzu izlemeye aldım sizide blogumabeklerim :)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler seve seve ziyaret ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Peki islak saci acmada kullaniliyor mu? Banyodan sonra dolanan saçlar icin kullanilir mi? Ben daha bugun aldim da

    YanıtlaSil
  9. Büyük Blog Takibi Etkinliğinden geliyorum. Blogunuz çok güzel takipteyim sizlerde benim blogumu takip ederseniz sevinirim. https://www.cihan7.com İyi bloglar.

    YanıtlaSil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar