HOŞGELDİNİZ

19 Ocak 2017 Perşembe

LOREAL PARİS MUCİZEVİ YAĞ(GÜNLÜK YÜZ BAKIM YAĞI)

Merhabalar,
Özellikle kuru cilde sahip olanlar bu yazımı mutlaka okusunlar.Çünkü sizlere günlük bir yüz bakım yağından bahsedeceğim.

Malum havalar soğudu.Cildimiz olduğundan çok daha fazla kuruyor ve geriliyor.Bu da ne yazik ki hoş bir görüntü sağlamıyor.Şahsen ne kadar nemlendirsem de cildimde pul pul o görüntü gitmiyor.Özellikle fondöten sürdüğüm zamanlar sonuç feci!Peeling,kremler evet biraz işe yarıyor ama yine de yeterli gelmiyor,bana istediğim görüntüyü vermiyorlar.Hangimiz daha pürüzsüz bir cilt istemez ki...Bir kötü yanı ise cildim kuru olduğundan nemlendiriciyi biraz bol bol süreyim derken o da ne! Bir sivilce!
Çözüm ararken yüz bakım yağlarına gözüm çarptı ve denemek istedim.Çoğu kişinin memnun kaldığı  Loreal Paris Mucizevi Yağı aldım.İlk sürdüğümde yüz bakım yağını  cildimi resmen sevmek istedim.Çünkü yüzüme vermiş olduğu o doğal ışıltıyı çok sevdim.Evet cildi daha pürüzsüz gösteriyor.Üstelik bu yağı birçok şekilde kullanabiliyorsunuz.
-Sabahları birkaç damla,cildinizin ışıltısını ortaya çıkarır.
-Tek başına veya günlük bakım kreminizden önce kullanarak rahatlık hissi verir.
-Gece yüz ve boyun bölgenize hafifçe masaj yaparak uyguladığınızda cildi yoğun bir şekilde besler ve rahatlatır.
Peki ben bu yağı nasıl mı kullandım?
-Cildimin çok kuru olduğu anlarda cilt temizliğimi yaptıktan sonra kullandım.(Daha sonra nemlendiriciye ihtiyaç duymadım.)
-Makyaj yaparken fondöten öncesi 1-2damla elime damlatıp yüzüme tampon hareketlerle sürdüm.Fondöteni sürdüğünüzde o pul pul görüntüyü en aza indiriyor.Bu şekilde kullandığınızda dikkat etmeniz gereken birkaç şey farkettim.Ürünü cildinize iyice yedirin(zaten yağ sürmüşsünüz gibi hissettirmiyor,cilt tarafından hemen emiliyor.) Yüz makyajınızda sadece fondöten kullanacaksanız, yani üzerine pudra kullanmayacaksanız gerçekten güzel.Ama bazı zamanlar yağ sürdükten sonra hemen hiç beklemeden  direkt fondöten,pudra kullanırsanız pul pul görüntü oluşabiliyor.Ürün yüzünüzde parça parça görünüyor.Sizlere tavsiyem pudra kullanacağınız zamanlar, yağı sürüp az bir süre bekleyip,makyajınıza devam etmeniz.
-Diğer bir kullanma şeklim ise,yatmadan önce geceleri cilt temizliğimi yaptıktan sonra bu yağ ile cildime masaj yapmak.Sabah uyandığımda daha yumuşak ve pürüzsüz bir ciltle uyandığım doğru.Sivilce yaptı mı?Hayır.Ben de böyle bir sorun olmadı.Yağlı ciltler yine de kullanırken dikkat etsinler.1-2 damlada zaten bana hep yeterli geliyor.Ürün 30 ml. Uzun süre gidiyor.Tekrar alır mıyım?Evet,alırım.Fakat farklı yüz bakım yağları da denemek istiyorum.Yorum olarak memnun kaldığınız yüz yağlarını bana yazarsanız, çok sevinirim.Cilt lekelerine iyi geliyor mu diye sorarsanız.Ben böyle birşey gözlemlemedim.Cilt lekelerinde bir etkiye sahip değil.Zaten ürünün kendi açıklamalarında da böyle birşey söz konusu değil. Gelelim ürünün kendi açıklamalarına;
8 TEMEL YAĞ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GÜÇ
L'oreal Paris anti-oksidan etkileriyle bilinen 8 temel yağı(lavanta,gül,mercanköşk,papatya,biberiye,portakal,sardunya ve lavandin) ve besleyici özellikleriyle bilinen  değerli yağlarla (jojoba,kuşburnu) harmanlandı.
Mucizevi yağ cildi besleyerek ve nemlendirerek,cildin ışıltısını ve pürüzsüzlüğünü geri kazandırır.Kuru ve ince dokusu ile anında emilir ve yağlı hissi bırakmaz.
Ben bu yağı Cosmetica'dan oldukça uygun bir fiyata almıştım.Fakat şu an tam olarak fiyatını hatırlamıyorum.Ambalajı ise cam şişede.Benim çok hoşuma gitti.Kokusu normal olarak bitkisel,aromatik bir koku.Beni rahatsız etmedi.Bu ürünü ben Loreal Paris cilt güzelleştirici günlük bakım kremiyle birlikte aldım.Bu yağ bana tek başına yeterli geldiğinden çok fazla kremini kullanamadım.Şu an bu yağ bittiğine göre ona başlayabilirim.Bakalım kreminden de memnun kalacak mıyım?Onun içinde ayrı bir yazı hazırlarım.
                                HOŞÇAKALIN! :)

Sadece bir tık :

14 yorum:

  1. merak ettim bir üründü paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :)ziyaretin ve yorumun için ben teşekkür ederim.

      Sil
  2. Kuru ciltli biri olarak ik deneyimlediğim yağ benim de canım ve etkilerinden çok memnun kaldım. :) Nemlendirmesi yeterli geliyor ve oldukça işlevsel :) Emeğine sağlık çok açıklayıcı bir yazı olmuş <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun olmana çok sevindim canım.Çok sağol,yorumun ve ziyaretin için teşekkürler <3 :)

      Sil
  3. benimki de bitmek üzere pek yeterli gelmedi ama yine de sadece makyaj altı için yine indirime girince alacağım bir süre sonra ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyaj altına güzel oluyor gerçekten. :)

      Sil
    2. Makyaj altına güzel oluyor gerçekten. :)

      Sil
  4. Cildim karma oldugu icin bu tarz ürünlerden cekiniyorum akne yapar gibi geliyor teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) ziyaretin için ben teşekkür ederim.

      Sil
  5. Merhaba,tesekkur ederim.Hemen ziyaret ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. bu tür yağları hiç denemedim ama indirime denk geldiğim de bir deneyeyim bende paylaşım için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  7. Umarım memnun kalırsınız.Rica ederim, yorum için ben teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim artık takipteyim bize de bekleriz
    sevgiler
    https://hedefbodrum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,tesekkurler hemen takibe alıyorum :)

    YanıtlaSil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar