HOŞGELDİNİZ

14 Ocak 2017 Cumartesi

GOLDEN ROSE WET&DRY EYESHADOW(07)VE COSMETICA YORUMLARIM!

Herkese merhabalar,
Sizlere çok sevmiş olduğum bir far paletinden bahsedeceğim.Biliyorsunuz bu sene kırmızı,bordo göz makyajları oldukça moda..Benim de hoşuma gitmesiyle bordo far arayışına başladım.
Fakat bir türlü istediğim tonu bulamamıştım
Daha sonra Cosmetica'da gezinirken görmüş olduğum bu fara ba-yıl-dım.Renkleri çok hoş.Ve tam da benim istediğim bordo rengi bulunduruyordu içinde!Almamak olmazdı. :)
Cosmetica'dan daha önce de alışveriş yaptım.Bu arada buna değinmezsem olmaz.Ürünleri çok sağlam bir şekilde paketleyerek göndermeleri çok iyi...Siparişlerim de hep zamanında geldiler.Kapıda ödemesi olması,indirimleri yani güvenilir güzel bir site.Alişverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.Neyse konumuz bu güzel far paleti...
Daha birçok renkler bulunmakta.Bende ki 07 numaralı olanı...

Pigmentasyonunu oldukça başarılı buldum ben.Severek kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.Ürünü ıslak olarak kullandığınızda daha metalik bir görüntü elde edebiliyorsunuz.Tozutma yapmıyor diyemem fakat çok tozutmuyor,normal.Ben renkleri sizler için sürüp çektim.(Baz falan kullanmadan direkt olarak sürdüm).Umarım beğenirsiniz.
Bu arada ben şuan tam olarak ne kadara aldım hatırlamıyorum fakat Cosmetica'da şuan bu farların fiyatı 31.90tl.40 tl ve üzeri de kargo bedava! Ben bu paletin 01 numaralı olan içinde mavi tonlarını barındıran paletini de almayı düşünüyorum.07 numara (ben de olan) bordo far için aldım evet ama diger renklerini de severek kullandım.Özellikle görmüş olduğunuz kahve varya o kahve enfes! :)) Kullananlar yorumlarını bırakırlarsa çok sevinirim.Veya denemek isteyenler soracakları varsa yorumlarınızı bekliyorum kızlar....HOŞÇAKALIN! :)

Sadece bir tık :

6 yorum:

  1. Renkler çok güzel güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler 😊 beğenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  3. senin gibi sarı saçlılara çok yakışacak renkler doğru seçim canım , güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim canım,sağol :)

    YanıtlaSil
  5. Bordo ve kahve olana bayıldım <3 Eminim sana da çok yakışmıştır bitanem :) Cosmatica'yı ben de seviyorum ama son alışverişimde birkaç ürünümün paketlemesinde sorun vardı :( Sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı renklere bayılıyoruz :) ya çok üzüldüm :( arada sıkıntılar olabiliyor demekki.. Ben pakeerden zor çıkarmıştım ürünleri.Umarım tekrar karşılaşmazsın böyle bir sorunla <3

      Sil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar