HOŞGELDİNİZ

20 Ağustos 2016 Cumartesi

Rival de Loop Hydro Gündüz Kremi!

Herkese merhabalar,

Nasılsınız kızlar? Beni soracak olursanız ben iyiyim.Bu son tanıştığım ürünlerle çok daha iyi oldum diyebilirim.Bugün blogumun konuğu olan Rival de Loop markasından ve ön yargılarımızdan bahsetmek istiyorum biraz.Rival de Loop Rossmannlar'da satılan bir Alman markası ve birçok ürünü vegandır.Bir Rossman alışverişim sırasında cildim için güzel nemlendirici bakıyordum.Bazı nemlendiriciler cildimi yoğun nemlendirsin derken bazı yerlerin de sivilceye neden oluyordu.Bu yüzden nemlendiricimi değiştirmeye karar vermiştim.Alışverişe çıkmadan önce birçok kişinin bu marka hakkında yorumlarını okudum.Çoğu kişi memnundu.Benim gibi ilk defa deneyecek olanlar ve şu şekilde düşünenler eminim oldukça fazla;Diğer bilindik markalar dururken bu mu? Çok daha iyi markalar varken neden bu? Evet itiraf ediyorum bu markaya biraz ön yargıyla yaklaştım.Cilt bu sonuçta!Özellikle hassas cilde sahip olanlar ne demek istediğimi çok daha iyi anlarlar diye düşünüyorum.İki ürün arasında kalmıştım ki sağolsun orada ki görevli bayan bana yardımcı oldu.Bu 2 üründen teki tabiki Rival de Loop Hydro Gündüz Kremiydi.(Bayanın önerdiği krem)
Bütün ön yargılarıma rağmen aldım.Her cilt tipine uygun olan bu kremi bir süre denedim.Ve gerçekten memnun kaldım! Nemlendirmesi oldukça güzel yani bana yeterli geldi.Asla sivilce yapmadı.Cildim tarafından kolayca emildi.Cam kavanozda bir ürün.(Parmakla almak bir çoğumuzun hoşuna gitmese de çoğu nemlendirici böyle ne yazık ki)Resimde de görmüş olduğunuz gibi yeşil renkte kokusu hakkında güzel diyemeyeceğim keskin bir kokusu var fakat çokta kötü değil.Makyaj altına da (baz olarak) rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ürün miktarı 50ml.İyiki alıp,denemişim dediğim ürünler arasına girdi bile.Fiyatını tam hatırlamıyorum fakat çok uygundu.Hem uygun hem güzel bir nemlendirici arayanlar mutlaka bir baksınlar bu kreme derim.

Ürünün açıklaması;Cildinizin yenileme sürecini en uygun bir şekilde destekleyen ve gün boyunca koruyucu sisteminizi yeniden yapılandıran yumuşak,su bazlı bir nemlendiricidir.İncir dikeni özü nem kaybı sorunu olan ciltler için 24 saat etkili tam bir nem deposu görevi üstlenir.Zenginleştirilmiş amino asidi,mineraller,iz elementler ve vitaminler cildi yatıştırır ve zararlı hava koşullarına karşı koruyucudur.UV ışığa karşı koruyucu özel bir filtre sistemi ve E vitamini cildi zararlı UV ışınlarına ve böylece erken yaşlanmaya karşı korur.Cildiniz yatışır ve yoğun nemle beslenir.Düzenli kullanılması halinde ciltteki kuruluk hissi kaybolur;cildiniz daha pürüzsüz ve taze görünür.Bundan böyle Rossmann alışverişlerime bir marka daha eklendi.Diğer ürünlerini de merak etmiyor değilim.Sizlerin de bu marka'dan önerebileceğiniz ürünler var mı?Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.HOŞÇAKALIN!

Sadece bir tık :

12 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık 😊

    YanıtlaSil
  2. ne güzel kutu ya. deniz okyanus çağrıştırıyooo :)

    YanıtlaSil
  3. Seviyorum bu markayi hem de uygun fiyatli, memnun kalmaniza sevindim :)
    Bu arada Huzun Sarisi blog paylasimlari facebook grubunda gördüm yazinizi, ve blogunuza böyle ulastim, ben de sizi beklerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katiliyorum fiyatlari çok uygun..Mutlaka gelecegim yorum için teşekkürler sevgiler :)

      Sil
  4. Kapatıcısını, göz altı pedlerini severek kullanmıstım canım onlarada bakabilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bakacağım teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
  5. son yazıma baksanaaa. seni mimlediiim :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de son zamanlarda bir günlük nemlendirici arıyorum.. Bunu hiç görmemiştim ama birkaç gün önce loreal'den mucizevi yağ etkili nemlendiriciyi keşfettim.. O da çok başarılı bilgin olsun <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka deneyeceğim o halde..Tesekkur ederim canim benim tavsiyen için :)

      Sil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar