HOŞGELDİNİZ

2 Ağustos 2016 Salı

İPANA FERFECTİON 3 BOYUTLU BEYAZ LUXE YORUMLARIM!

Herkese merhabalar,
 Bir süre kullanmış olduğum,çoğu kişinin ballandıra ballandıra anlattığı diş macunundan bir de ben bahsetmek istiyorum.İPANA PERFECTİON 3 BOYUTLU BEYAZ LÜKS!
Diş macunundan ben sanırım okuduğum yazılar,izlediğim videolar sayesinde beklentimi yüksek tuttum.Shakira'lı reklamlar,hakkında yazılan yazılar bence oldukça iddialıydı.Bende ki etkisi şu şekilde oldu; lekeleri ilk kullanıldığı andan itibaren gözle görülür derece de götürüyor.İlk kullanımda etkisi,gerçekten güzel.Fakat dişleri bembeyaz yapıyor diyenlere ben katılamayacağım ne yazık ki...
Ortalama 3-4 günde dişleri 1 ton kadar beyazlatıyor.İpana'nın en hızlı beyazlatma teknolojisini,çoğu kişinin beğendiği bu diş macunu nedense benim beklentilerimi karşılayamadı.Sanırım çok daha fazla beyaz dişler bekliyordum :)
Fakat çoğu diş macununa göre gerçekten başarılı.Şuan değiştirmeyi düşünmüyorum macunumu.Çok fazla çay,kahve tüketen kişiler mutlaka kullanmalılar diye düşünüyorum.Lekeler de etkisi güzel.Özellikle sigara içen kişiler de eminim etkisini daha çok gösterecektir.




  • Ürünün kendi açıklaması;
  • İpana Perfection 3 Boyutlu Beyaz Luxe temizleyici mikro tanecikler sayesinde hapsolmuş yüzey lekelerini kaldırarak beyazlatır.
  • Temizleyici mikro tanecikler yeni lekelere karşı korur.
  • Temiz ve ferah bir gülüş sağlar.Evet sizlerin bu diş macunu hakkında yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum.Yorum olarak düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim.Gülüşleriniz hep güzel kalsın!HOŞÇAKALIN!

Sadece bir tık :

13 yorum:

  1. Bende bunu kullanıyorum ve şuana kadar kullandığım en iyi diş macunu. Bence başarılı ve vaatlerini yerine getiriyor :)

    YanıtlaSil
  2. kahveyi çok tüketen biri için harika bir diş macunu, paylaşımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle...Rica ederim ben teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bende kullanıyorum 3 boyutlu beyazı ve çok memnunum kesinlikle dişleri beyazlatıyor :))

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Anladım .. Denerseniz sizin de yorumlarınızı okumak isterim :)

      Sil
  5. Merhaba...
    Bu diş macunu eşime iyi gelebilir, çay tiryakisi resmen.
    Bloğunuzu takibe aldım, önceden instagramdan da sizi izliyordum. Ben de bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) umarım iyi gelir..Çok teşekkür ederim her zaman beklerim.. Tabii zevkle..:)

      Sil
  6. Hic memnun kalmadigim bir urun oldu be yazikki 🙁 vaadlerini yerine getirmedigini dusunuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de oyleydi..Bir de su sekilde kullanmani tavsiye ederim.Agiz bakım suyuyla (beyazlatici etkili) :) Ben de bu sekilde yeni denemeye başladım ve gözle görülür bir değişim farkettim en azından :) Bu arada Listerine kullaniyorum ben.Kesinlikle çok iyi bir de boyle dene..

      Sil

 

Dennizkizi Copyright © 2015 | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar